jim_export_import jim_tyttö
etusivu>tuotteet>sorkkasakset
 

TUOTTEET

 

NÄIN PALVELEMME

 

NÄIN TAVOITAT

 

JIM- AMMATTILAISEN VALINTA

 

SORKKASAKSET

Felcon sorkkasakset on suunniteltu yhteistyössä lammas- ja vuohikasvattajien kanssa, jotta voidaan taata erinomainen leikkuutehokkuus, joka muodostuu sekä
sorkkasaksien helposta käsiteltävyydestä että poikkeuksellisista leikkuuominaisuuksista. Terät (leikkaava terä ja alasinterä) on pinnoitettu Xylanilla sorkkainfektioiden välttämiseksi.  Kahvojen muotoilun ja pinnoitteen ansiosta käyttäjän on mahdollista työskennellä pidempään ilman että käsi, ranne tai nivelet väsyvät.

"Simply the Best Pruners in the World". FELCOn lyömätön laatu ja leikkuujälki on vakuuttanut jo yli kuudenkymmenen vuoden ajan ammattilaiset ympäri maailman. FELCO valmistaa sorkkasaksensa 98 %:sti kierrätettävistä materiaaleista. Kahvat, joilla on elinikäinen takuu, on valmistettu äärimmäisen lujasta ja kuitenkin kevyestä taotusta alumiinista. Lisäksi kaikki kuluvat osat ovat vaihdettavissa. Kunnon teräksestä valmistettujen terien ansiosta leikkuujälki on siisti ja terät on uudelleen teroitettavissa. Terien tarkka kiristys ja jälkisäätö on mahdollista porrastetun keskiruuvin avulla. Kumiset iskunvaimentimet suojaavat kättä ja ehkäisevät rasitusvammoilta, lisäksi sakset sulkeutuvat pehmeämmin ja niiden käyttö on miellyttävää.


"Kerran FELCO, aina FELCO!"
             

F50 Sorkkasakset
F50 FELCO- Sorkkasakset rullakahvalla. Rullakahva suojaa kättä rasituksilta, se antaa voimaa lisää n. 30 %, suositellaan etenkin intensiiviseen käyttöön. Kahvat on valmistettu taotusta alumiinista ja niillä on elinikäinen takuu. Ruuvikiinnitteinen alasin. Asialliset iskunvaimentimet tekevät leikkaamisesta miellyttävää ja suojaavat rannetta rasitukselta. Tarkka terän ja vastaterän jälkisäätö hammastetun keskimutterin avulla. Kaikki osat voidaan vaihtaa!
Pituus 22 cm, paino 305 g.
F51 Sorkkasakset
F51 FELCO-Sorkkasakset Ergonomisesti muotoillut kahvat. Kahvat on valmistettu taotusta alumiinista ja niillä on elinikäinen takuu. Ruuvikiinnitteinen alasin. Asialliset iskunvaimentimet tekevät leikkaamisesta miellyttävää ja suojaavat rannetta rasitukselta. Tarkka terän ja vastaterän jälkisäätö hammastetun keskimutterin avulla. Kaikki osat voidaan vaihtaa!
Pituus 22 cm, paino 260 g.


 

 
 
  


 

 


Tuotteet toimittajittain