jim_export_import jim_tyttö
etusivu>nettikauppa>tilaus- ja toimitusehdot
 

TUOTTEET

 

NÄIN PALVELEMME

 

NÄIN TAVOITAT

 

JIM- AMMATTILAISEN VALINTA

 
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. Kaupan ehdot

Seuraavassa on määritelty J.I.M. Export-Importin Oy:n internetissä tehtävän tavaroiden kauppaa ja toimitusta koskevat ehdot. J.I.M. Export-Import Oy voi muuttaa näitä ehtoja tarvittaessa. Kaupan ehtojen muutoksesta ilmoitetaan erikseen J.I.M. Export-Import Oy:n sivuilla.

2. J.I.M. Export-Importin ja asiakkaan välinen sopimus
J.I.M. Export-Import Oy:n ja asiakkaan välillä syntyy sopimus kaupasta kun asiakas on lähettänyt J.I.M. Export-Import Oy:lle internet-tilauslomakkeen. J.I.M. Export-Import Oy:llä on oikeus olla hyväksymättä tilausta, jossa on J.I.M. Export-Import Oy:n sivuilla olevia tuotteita, tuotteiden saatavuutta (kts. kohta 3.) tai itse tilausta koskevia selviä virheitä tai poikkeavuuksia. J.I.M. Export-Import Oy varaa itselleen oikeuden asettaa rajoituksia tilattavien tuotteiden määrälle. Tekemällä tilauksen asiakas ottaa vastuun siitä, että hän täyttää Suomen laissa asetetut ikä- ja muut vaatimukset tuotteen ostamisesta.

3. Tuotteiden hinnat ja saatavuus
Tuotteiden hinnat ja niiden saatavuus on määritelty J.I.M. Export-Import Oy:n internet- sivuilla. Näitä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki esitetyt hinnat sisältävät Suomessa vallitsevan arvonlisäveron. Tuotteiden postituksesta lisätään ostosten summaan erillinen veloitus, joka vaihteleen tilattujen tuotteiden määrän ja laadun (esim. särkyvä tuote tai suurikokoinen tuote) mukaan. Lisäksi veloitetaan kiinteä postiennakkomaksu. Mikäli tilattuja tuotteita ei ole saatavissa tai J.I.M. Export-Import Oy joutuu muuttamaan tuotteen hintaa johtuen tuotteen toimittajan tekemästä hintamuutoksesta, veromuutoksesta tai sivustoilla olevasta virheestä, J.I.M. Export-Import Oy lähettää asiakkaalle tästä sähköpostiviestin, jossa asiakkaalle annetaan mahdollisuus tilauksen perumiseen mikäli J.I.M. Export-Import Oy ei sitä itse tehnyt.

4. Tuotteiden toimitus
J.I.M. Export-Import Oy toimittaa tuotteet postitse asiakkaan ilmoittamalla osoitteella, saatuaan suorituksen sähköpostitse etukäteen lähetettyyn laskuun. Kaikki toimitusajat J.I.M. Export-Import Oy:n sivustoilla ovat arvioita, jotka perustuvat tuotteiden normaalisti vallitsevaan saatavuuteen, käsittely- ja toimitusaikaan. J.I.M. Export-Import Oy voi toimittaa tilauksen tuotteita erikseen, ns. osatoimituksina.  Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet ja tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu ja riski tuotteista siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet on lähetetty. Näillä tilaus- ja toimitusehdoilla toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

5. J.I.M. Export-Importin Oy:n takuu- ja toimitusehdot
Jos asiakas jostakin syystä on tyytymätön osaan tai kaikkiin toimitettuihin tuotteisiin, asiakas voi vaihtaa tai palauttaa minkä tahansa niistä J.I.M. Export-Import Oy:lle, jolloin tuotteen tai tuotteiden hinta palautetaan asiakkaalle edellyttäen, että tuotteet palautetaan käyttämättöminä ja ehjissä myyntipaketeissaan. Asiakas vastaa tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta aiheutumista kustannuksista lukuunottamatta viallisia, vahingoittuneita tai virheellisesti toimitettuja tuotteita. Vialliset, vahingoittuneet tai virheellisesti toimitetut tuotteet voi palauttaa postin kautta veloituksetta ns. asiakaspalautuksena. J.I.M. Export-Import Oy yrittää hyvän kauppatavan mukaisesti vaihtaa tai korjata vaurioituneen tai viallisen tuotteen, mutta mikäli vaihtaminen tai korjaaminen ei ole mahdollista tai tilaus on muusta Kaupan ehdoissa esitetystä syystä peruttu, J.I.M. Export-Import Oy:n ainoa velvollisuus on hyvittää kauppasumma asiakkaalle. Tällä ei ole vaikutusta asiakkaan lakisääteisiin oikeuksiin.

6. Sovellettava laki
Asiakkaan ja J.I.M. Export-Import Oy:n välisissä sopimuksissa sovelletaan Suomen lakia ja kaikki kauppoja koskevat kiistat käsitellään Suomen oikeuslaitoksen piirissä.

7. Sopimusehtojen pätemättömyys
Jos jostakin syystä jotakin osaa kaupan ehdoista tai edellytyksistä ei voida soveltaa, se ei vaikuta muihin esitettyihin kaupan ehtoihin ja edellytyksiin.
Tuotteet toimittajittain